- Autor: filozof
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Recept je podle Kluků v akci, místo 150g medu dávám jednu a půl až dvě lžíce a kaše je sladká dost. Ideální k snídani. 1. Jáhly třikrát prolijeme horkou vodou a vsypeme do studeného mléka. Postavíme na plamen, přidáme máslo, trochu soli a za stálého míchání svaříme na kaši, asi 15 minut. 2. Do téměř hotové kaše zamícháme žloutky, sušené švestky, mátu, osladíme medem. Kaši na talíři sypeme mletou skořicí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.