TOPlist
Sledujte nás:

Jáhlová kaše se sušenými švastkami

Zpět
  • Autor: filozof
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Recept je podle Kluků v akci, místo 150g medu dávám jednu a půl až dvě lžíce a kaše je sladká dost. Ideální k snídani. 1. Jáhly třikrát prolijeme horkou vodou a vsypeme do studeného mléka. Postavíme na plamen, přidáme máslo, trochu soli a za stálého míchání svaříme na kaši, asi 15 minut. 2. Do téměř hotové kaše zamícháme žloutky, sušené švestky, mátu, osladíme medem. Kaši na talíři sypeme mletou skořicí.

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 10. 2015 08:28
Zítra zkusím na snídani, nemám sušené švestky, tak tam dám čerstvé :-)

Naši partneři